Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Eastwood saját magát rendezheti ismét

2008.11.03. 11:11 koimbra 1 komment

A Moviehole Albert S. Ruddy-val beszélgetett, a producer elmondása szerint összállnak megint Clint Eastwooddal, elkészítik  a Remembering Mark Twain drámát. Ők mág dolgoztok együtt a Millió dolláros bébin, az új produkciót Eastwood rendezné és a főszerepet is eljátszaná.  (Eastwood néhány hete azt nyilatkozta, hogy ő már nem fog több filmben szerepelni, csak rendezni akar.)

Ruddy a közeljövőben  Jet Li-vel készíti el a Raging Fury akciót, és szóba került a Megaforce remake is, ezzel kapcsolatban Matt Stone és Trey Parker (South Park) keresték meg őt, hogy újraforgatnák az 1982-es klasszikust.  A producer ezen kívül elővenné az Ágyúgolyó futamot is, csak éppen nem folytatáson gondolkozik, hanem ezt is újraforgatná, Burt Reynolds (az eredeti film főszereplője) pedig szintén benne lenne.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr22747097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hanaiwa 2008.11.03. 17:32:12

Az Ágyugolyó futam úgy jó ahogy van...úgyse tudnák mégegyszer elkapni azt a hangulatot
süti beállítások módosítása