Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2008.11.06. 20:40 koimbra 2 komment

Hat darab új film érkezett ma a magyar mozikba

A szerelem határai (The Edge of Love): Ma láttam, pár sort olvashattok egy poszttal lejjebb róla.
Poszter és előzetes

Madagaszkár 2 (Madagascar: Escape 2 Afrika): Visszatér az előző részből megismert banda, az oroszlán, a viziló, a zsiráf és a zebra, no meg a pingvinek és új kalandba keverednek.
Az első rész nekem nem tetszett, szóval ezt majd videón tekintem meg majdvalamikor (másik lehetőség, hogy meghívnak rá:))
Szinkronizált előzetes

Anna bekattanva (Chaotic Ana): spanyol romantikus dráma, Ana megismerkedik a hipnotizálás mesterével, majd egy idő után Anát látomások kezdik gyötörni.

Jules és Jim (Jules and Jim): fekete-fehér osztrák dráma, 1962-ben készült. Két barát, egy osztrák és egy francia Görögországból visszatérve megismerkednek egy lánnyal, akibe mindketten beleszeretnek.

Márió, a varázsló: magyar dráma, a történet a 90-es években játszódik és egy kis falucskába megérkezik egy ciőgyáros, aki jólétet ígér a falu lakóinak.

A csíkos pizsamás fiú (The Boy in the Striped Pajamas): angol-amerikai dráma, magyar szereplőkkel. története a második világháború idején játszódik, egy koncentrációs táborban. Egy 9 éves kisfiú egy Out-with nevezetű koncentrációs táborba költözik, mivel az apja ott parancsnok. Nem tud kivel barátkozni, egy nap viszont felfedező útra indul és összebarátkozik egy csíkos ruhát viselő kisfiúval.
Előzetes

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr54754099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FayeFaye 2008.11.06. 20:57:14

Lehet, hogy en tevedek, de a Jules es Jim (Jules et Jim) nem egy 1962-es Truffaut film, amiben ket ferfi (egy nemet es egy francia) szeret bele ugyanabba a lanyba Parizsban?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.11.06. 23:43:08

Oh, sorry, Görögországba mennek, majd onnan visszatérve ismerkednek meg a lánnyal.
süti beállítások módosítása