Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön a Tökéletes katona 3

2008.11.09. 00:52 koimbra 4 komment

Jean-Claude Van Damme fénykorában készítette a Tökéletes katonát egy másik nagy muszklihőssel, Dolph Lundgrennel. Aztán később leáldozott mindkét akciósztárnak, Van Damme pedig  próbálkozott egy második résszel, de szép nagyot bukott vele. (Mellesleg még a folytatás előtt a tévében jött két rész a belga spárgakirály nélkül).  A stúdió mégis elkészíti a harmadik filmet, a főszerepben ismét Van Damme, Lundgren nem lesz jelen. Még azt sem tudni, hogy a tékákba szánják vagy pedig a moziba küldenék.

A rendező Simon Fellows lesz, aki már korábban dolgozott együtt Van Damme-al a Bosszú mindhalálig és az Utcai igazság alkotásokban és a 7 másodperc Wesley Snipes nevével fémjelzett produkciót is ledirigálta. A sztoriban Luc Deveraux (Van Damme) egy csapat kommandóssal (univerzális harcossal) visszafoglalja Csernobilt a terroristáktól, akik robbantani szerettek volna, amivel rádióaktív felhő jött volna létre. Eközben Deveraux rájön arra, hogy az egyik ilyen katona a volt parancsnoka (Lundgren volt anno) klónja.

Címkék: miújság tökéletes katona

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr53758019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GreKom 2008.11.09. 09:40:20

Az IMDB szerint játszik benne Lundgren.
www.imdb.com/title/tt1288403/

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu 2008.11.09. 13:01:45

Az is oda van írva, hogy rumored, tehát egyáltalán nem biztos. Van Damme szerette volna csak, hogy ő is benne legyen, de a sztori csak Van Damme-ra épül

luzervagyok.blog.hu 2008.11.09. 15:11:21

A Tökéletes katona 2 volt nálunk a mozikban! Emlexem az előzetesére is amit moziban láttam, mert az fasza volt annak idején! :)

Kóczy · http://koczy2.wordpress.com 2008.11.09. 16:48:42

Én anno moziban láttam a Tökéletes Katona 2, ami önmagában még nézhető is volt, de az első részhez nem lehet hasonlítani. (Az volt egyébként az utolsó Van Damme film, ami világszerte mozikba került.) Hogy jó ötlet-e egy esetleges harmadik rész, az majd kiderül, ha elkészül. Mindenesetre a Simon Fellows rendezte Van Damme filmek nem sikerültek valami fényesre, ez némi aggodalomra adhat okot, de előre nem temetem a filmet...
süti beállítások módosítása