Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Kapitány rendezőt talált

2008.11.10. 09:53 koimbra 2 komment

A Marvel stúdió bejelentette, hogy Joe Johnston rendezheti meg a The First Avenger: Captain America filmet. Forgatókönyv még nincs, de a történet a II. világháborúban fog játszódni, ez már biztos. Johnston legutóbb 2004-ben állt kamera mögé, akkor a Hidalgot dirigálta le, előtte három évvel pedig a Jurassic Park harmadik részét tette le az asztalra, jövőre pedig érkezik a The Wolf Man.

A képregényben a második világháború alatt tudósok egy olyan szérumon kísérleteztek, amelynek hatására szuperkatonákat tudtak volna létrehozni. Steve Rogers katona jelentkezett a programba, megkapta a szérumot és a szer bevált. Sajnos a főagy tudóst a nácik megölték, így Rogers lett az egyetlen szuperkatona, akin sikerült a kísérlet. Felvette az Amerika kapitány nevet, kapott egy elpusztíthatatlan pajzsot és a németek ellen indult. Később beleesett a fagyos óceánba, ahol hibernálódott, évtizedekkel később halászták ki és a Bosszú Angyalai tagja lett. A Kapitánynak nincsenek emberfeletti képességei, csupán csak minden tekintetben egy olimpiai sportoló teljesítőképességének felső határán mozog.

Bemutató 2011 májusában, majd rá két hónapra érkezik a Bosszú Angyalai mozi.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr23759949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dante · http://videodrome.freeblog.hu/ 2008.11.10. 12:21:10

A Hidalgo rendben volt, a JP3 viszont nagyon nem... szóval eléggé felemás képet mutat most ez a Johnston, de Amerika Kapitányát felőlem elbaszhatja, csak Thort ne csessze majd el Branagh :)

VVega · https://debugme.eu/ 2008.11.10. 13:12:56

Engem sem érdekel ez a film különösebben :)
süti beállítások módosítása