Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Túszdráma a börtönben

2008.11.13. 18:04 koimbra Szólj hozzá!

Francis Lawrence (Legenda vagyok) következő rendezése egy animációs fantasy lesz (Eddie Dickens and the Awful End), hírbe hozták a Legenda vagyok folytatással is, ami egy előzménye lesz a 2007-es produkciónak. Ezen felül ő az esélyes arra, hogy ledirigáljon egy börtönös akciófilmet Art Rubin forgatókönyvéből.

A sztori igaz történetet alapul, 1987-ben kubai és amerikai rabok megszerezték az irányítást a csúcsbiztonságú Atlantai Központi Fegyházban. Több, mint 100 alkalmazottat ejtettek túszul, az FBI nem tudta a drámát kezelni, ezután jöttek a Delta Force kommandósok és visszaszerezték a börtönt.

A producer Michael De Luca lesz, a forgatás kezdete még nincs kijelölve. Lawrence eddigi filmjeit elnézve jelentős tűzharcra lesz kilátás.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr23767503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása