Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Amikor megállt a Föld plakát

2008.11.15. 12:38 koimbra 2 komment

Új posztert kapott az Amikor megállt a Föld sci-fi, szinkronos előzetes tegnap láttam a moziba, a neten még nem leltem fel, így akit érdekel a trailer, az angol nyelven tudja megnézi ITT.

Címkék: poszter the day the earth still stood

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr56770157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2009.03.24. 21:40:42

Na vazze' másikat néztem meg.: The Day the Earth Stopped (2008-as ez is), vártam hol lesz a Keanu, de sehol... De ha ilyen sz@r a másik is akkor azt már meg sem nézem. Mi a diffi a kettő közt?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.03.24. 21:54:13

@ChrisDry: Az, hogy az Asylum cég hasonló sztorival vagy hasonló filmcímmel próbálkozik a dvd piacok, mint a sikervárományos mozifilmek. Ezeket a műveket hozzánk is kitolták nemrég dvd-n, de iszonyat szar mindegyik, mondjuk nem láttam mindet, csak párat, de az elég volt. Nézd csak meg a koppinást a címkékben, látsz még egy két hasonlót

Egyébként a Keanus sem jó
süti beállítások módosítása