Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Képek a Hunter Preyből

2008.11.18. 11:10 koimbra 2 komment

Néhány hete éppen azt fájlaltam, hogy idén nem volt űrlényes, városrombolós sci-fi, erre hirtelen beköszönt egy hír, miszerint Los Angelesben tengerészgyalosoknak  egy idegen invázióval szemben kell állniuk a sarat, majd befutott egy trailer, amelyben Dwayne Johnsonnak gyűlik meg a baja az űrlényekkel, most pedig a Hunter Prey sci-fi-ről is beszámolhatok.

A Hunter Prey egy indie sci-fi lesz, nem nagy költségvetéssel készül, de fő a kreativitás. A történetben egy földönkívüli kiszabadul, mikor az őt szállító katonai űrhajóval baj történik és egy csapat kommandósnak kell újra levadászni. (Egyébként valami hasonló története van az Outlandernek is)

 

A filmet Sandy Corolla készíti, akinek 2003-ban a Comic Conon mutatták be a Batman: Dead End alkotását (amivel jogi problémákba ütközött). Aki nem látta annak mindenképpen ajánlom megtekintésre.

Címkék: batman képben hunter prey

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr25775119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spongebob 2008.11.18. 12:53:31

Néhány kép alapján nem nagyon lehet megítélni hogy millyen lessz a hunter prey.De a pitch black is alacsony költsévetésből készült és egész kellemes kis film lett belőle.
Majd meglátjuk ha kijön az első trailer.
Bizunk benne hogy nem tolják el.:)

FayeFaye 2008.11.18. 14:00:56

A figura amasodik kepen ugy nez ki, mint egy Sand People (sand person?) a Csillagok Haboruja IV-bol.:)
süti beállítások módosítása