Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Tündérmesék rendfenntartói

2008.11.20. 12:04 koimbra Szólj hozzá!

Képzeljétek el a mesevilágot a való életben, a farkast, a törpét, Piroskát meg a többi ismert szereplőt. Aztán adjatok hozzá két zsarut, akik emberek, pipa? Na ezek a zsaruk tartják fenn a rendet és mi pedig ilyen reality show keretein belül követhetjük a munkájukat.

Nem tudom ki az, aki kitalálta ezt, de elég jónak tűnik, kár, hogy nem eredeti, mivel volt már valami hasonló képregényben is. A két zsaru Rachel Leigh Cook és Parry Shan. Az XBox Live számára készülnek majd el ezek a részek és ezek a rendezők készítik majd el őket: James Gunn, James Wan, Marcus Nispel, Lucky McKee, Andrew Douglas és David Slade. Alacsony költségvetéssel dolgozhatnak majd és az egyes epizódok felvétele nem tart egy-két napnál tovább, az egyes részek pedig 5-7 percesek lesznek, amelyeket majd ingyen le lehet tölteni a netről.

A Fairy Tale Police teasere alább megtekinthető

Címkék: teaser

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr55779283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása