Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2008.11.20. 11:08 koimbra Szólj hozzá!

4 új film került a magyar mozikba.

Vicky Cristina Barcelona (Vicky Cristina Barcelona): Két barátnő Spanyolországba utazik, ahol ugyanabba a festőbe szeretnek bele, aki viszont még mindig kapcsolatban áll feleségével. Woody Allen filmje, Penelope Cruz, Scarlett Johannsson, Rebeccy Hall és Javier Bardem a főszereplők.
Előzetes

Katasztrófafilm (Disaster Movie): Katasztrófafilm paródia, mindenféle sikerfilmből kölcsönvett jeleneteket próbálnak kifigurázni az alkotók. Akinek tetszett a Spárta a köbön vagy a Bazi nagy film annak ajánlott a megtekintése én tuti nem adok rá ki pénzt, soha nem mondtam még a blogon ilyet, de ez a majd megoldom máshogy kategória.
Feliratos előzetes

Halálos közellenség (Public Enemy Number One): francia akció, igaz történet alapján. Jacques Mesrine zsaru volt, majd beépült az alvilágba, később ő lett az egyik legkeresettebb bűnöző. Főszerepben Vincent Cassel.
Előzetes

Neve: Sabine (Elle s'appelle Sabine): Dokumentumfilm a híres francia színésznő, Sandrine Bonnaire autista testvéréről.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr33779166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása