Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

'70-es évekbeli hangulat

2008.11.21. 10:46 koimbra 4 komment

Ha Tarantino vagy Rodriguez készítene hasonlót azt mondanám oké, de most nem ők állnak emögött a 70-es éveket idéző produkció mögött. Black Dynamite az egyetlen ember, aki megtisztíthatja az utcákat a rosszfiúktól. Főszereplő Michael Jai White, akinek a legismertebb szerepe talán a Spwan-Az ivadék volt.

 

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr81780894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kóczy · http://koczy2.wordpress.com 2008.11.21. 13:06:20

Kicsit OFF, de nekem a Spawn az egyik kedvenc szuperhősös filmem (annak ellenére is, hogy finoman szólva is el lett tolva, ugyanis túl "light"-os lett a képregényhez képest. Talán nem egy elsőfilmes rendezőre kellett volna bízni. De utólag már könnyű okosnak lenni)

Michael Jai White volt egyébként a Tökéletes Katona 2-ben és a Sebhelyekben is (ezekben rosszfiút alakított), viszont ő játszott a Vitathatatlan 2-ben is, amely kifejezetten jóra sikerült.

Bocs az OFF-ért.

sjbee 2008.11.21. 18:09:47

Ha fizetnének sem bírnám megnézni ezt a vmit.
süti beállítások módosítása