Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ace Ventura 3 Jim Carrey nélkül

2008.11.22. 13:49 koimbra 2 komment

Ott volt a Maszk, aminek a folytatásásából nem kért Jim Carrey, jó döntés volt részéről, a film nagy bukta is lett és nézhetetlen is. A Dumb és Dumberrel ugyanez volt a helyzet, az első rész jó nagy marhulás volt, a második felvonás már élvezhetlen volt, Carrey ebből is kimaradt. Az Ace Ventura háromról borítékolhatóan már most elmondhatjuk, hogy trágya lesz, főleg mert kihagytak egy nagyon fontos elemet belőle: Jim Carreyt.

A stúdió úgy döntött, hogy a harmadik rész elkerüli a mozikat, dvd-n jelentetik meg inkább. Történet? Van! Ace Ventura Jr. is azzal foglalkozik, mint apja, elveszett, elrabolt állatokat kutat fel. Egy nap az állatkerből eltűnik egy bébi panda és Ace anyját gyanúsítják ezzel a tettel, ezért hát a kis Ace nyomozásba kezd.

Március 3.-án kerül a boltokba az alkotás. Poszterek erre.
Alant a főszereplőt csodálhatjuk meg, az a kis pufók jobbra. Ez minden csak nem rendicseeeeeeek.

Címkék: miújság ace ventura

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr84782700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Francis W. Scott · http://franciswscott.eu 2008.11.22. 14:08:07

Hát ez elég szomorú. Jim Carrey pedig nem csupán egy nagyon fontos elem volt, hanem ő maga volt a film. Képzeljük csak el, ha valaki más játszotta volna a főszerepet: szerintem nem lett volna valami élvezetes. Ezekben a filmekben épp az volt a lényeg, hogy Jim Carrey megállás nélkül hihetetlen pofákat vágott, rohadt súlyos tikkjei voltak, állandóan rángott az arca, a szeme, az egész teste. Nélküle kb. olyan lesz, mintha a Csillagok háborújából kihagynák a lézerkardot, az Erőt meg Darth Vadert (és az sem hangzana el, hogy "Én vagyok az apád"). Szóval bárhogy is próbálom törni a fejem, nem sikerül rájönnöm, miért forgatják le ezt a filmet.

newthe 2008.11.22. 16:57:00

Énnel ellenszenvesebb gyereket nem találtak?
süti beállítások módosítása