Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jack Bauer ma Afrikában tesz rendet

2008.11.23. 14:21 koimbra 8 komment

Visszatér Jack Bauer ma este egy tévéfilm erejéig, aztán majd hamarosan jön a sorozat is. Remélhetőleg jobb lesz, mint a 6. évad.

Címkék: sorozat 24 poszter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr11784177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dantE · http://videodrome.freeblog.hu/ 2008.11.23. 16:16:29

Ezt úgy is meg lehet majd nézni, ha csak az első három szezont láttam a sorozatból, vagy tele lesz spoilerekkel a következő évadokra nézve?

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2008.11.23. 17:16:17

Szerintem tele lesz spoilerekkel! Pár hét alatt úgyis ledarálod azt a maradék 3 évadot és akkor megnézheted ezt a filmet. Én is írtam róla , de csak annyit, hogy megrendeltem a kétlemezes dvd-t.

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.11.23. 17:35:07

Nem tudom spoileres lesz e.

Én egyébként a negyedik évaddal kezdtem, mert abba futottam bele épp, aztán az ötödikkel, majd az első, a második (ezt lelőttem pár rész után, mert nem tetszett), majd a harmadik és végül a hatodik, ami elég gyengére sikeredett , a hetedik ha ilyen lesz simán abbahagyom

Tipca 2008.11.23. 18:05:25

Fura, nekem általában bejönnek az ilyen agyonhype-olt sorozatok (Lost, Heroes, TSCC, stb.), de a 24-ből másfél részt tudtam megnézni, de halálra untam magam. (A Prison Breakkel is így jártam, csak abból fél részre futotta.) Lehet, hogy velem van a baj. Viszont érdekes koncepció, hogy egy alapjáraton realtime sorozatból másfél-két órás tévéfilmet forgatnak. Valaki tudja, hogy a realtime itt is megmarad-e, szóval Jack most másfél óra alatt menti meg a világot, vagy most lesznek pisi-kaki szünetek, amit nem látunk?

sjbee 2008.11.23. 18:11:48

Én még csak most lőttem el az 1. évadot, úgyhogy szerencsésnek is mondhatom magam, előttem áll még 5 évad :)
Voltak hiányosságai, de összességében azért jó kis sorozat.

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2008.11.24. 13:12:22

Megnéztem és semmi spoiler nincs benne. Events occur in real time , szóval Jack szerint real time film volt. Én ezt nem is nevezném filmnek, csak egy duplaepizódnak.

Szergej 2008.11.25. 20:25:05

Megneztem, es tetszett.

vakablak 2008.11.29. 23:29:24

Megnéztem, és tragikus volt.

Mind a hat évadot láttam, és egyre jobban lelombozott, pedig az elején még tetszett. Most ennél a 7. évadot bevezetőnél már elviselhetetlennek tartom Jack agyonhasznált, rekedtes suttogását, trilliószor előadott nekem-kurva-rossz ál-gesztusait. A dramaturgiától sikítani tudnék. A mocskos életbe, ennyire futja már csak, hogy a kiégett jó fej tömeggyilkos Dzsekk Afrikában pakolja lefele az árvaházi gyerekeknek érkező segélyt, a gabonás zsákokat, hogyasszongya, ő most vezekel??? Micsoda egy alávaló, zs-kategóriájú klisé, szánalmas.

Dzsekk elintézi a sok gonoszt, ez annyira vérszegény rutin volt, hogy le kéne köpni érte, aki megírta. Dzsekk meg a volt kommandós haverja mentik életük árán is a szegény afrikai árvákat - szöges bakanccsal hasbarúgni a faszkalapot, aki ilyen banalitást beleír a forgatókönyvbe. Dzsekk említett haverja "kattanós-lelépős" aknára lép (a faszom, aki lép ilyenre, nincsenek is ilyen aknák, csak hollywoodban), és feláldozza az életét, hogy ezzel az üldözőket feltartsa: ez a jelenet tripla-dzsé-kategóriájú, három dollár ötven cent összköltségű, agyhalott és szétivott májú statiszták főszereplésével készülő szirem-szarom akciófilmek szintje, amilyeneket a káeurópai kertévék mutogatnak késő éjjel az alvászavaros zombi-közönség zsibbasztása végett, mert ez alatt a szint alatt már csak a monoszkóp van. Szegény megboldogult - még 19. sz. végén született - nagyanyám, fél-analfabéta, a szemüveget is pápaszemnek mondta, biciklizni nem tudott, csak primitív járókeretként "taszajtotta" (ahogy ő mondta) maga mellett, na ő ennél álmából felkeltve is jobb forgatókönyvet írt volna.

Ha ilyen nívójú lesz a 7. évad, akkor még a szánalmas 6.-at is sikerül alulmúlni több klasszissal.
süti beállítások módosítása