Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Matt Damon hangja a Ponyoban

2008.11.27. 09:48 koimbra Szólj hozzá!

Hayao Miyazakinak legendás anime rendező idén is letett az asztalra egy alkotást, a Ponyo a tengerparti sziklán hatalmas sikernek örvend Japánban. A jóember nevéhez olyan művek fűződnek, mint Chihiro Szellemországban, Vándorló palota vagy a Vadon hercegnője, amelyek mindegyike kiváló szórakozást nyújt kicsiknek és nyagyoknak egyaránt.

Most bizonyára azt hiszitek, hogy valami amcsi remake-ről számolok be, de minő meglepő ezen (jelenleg!) nem törik a fejüket Hollywoodban, hanem inkább leszinkronizálják. Matt Damon, Tina Fey, Cate Blanchett, Liam Neeson, Lily Tomlin, Betty White, Fankie Jonas, Noah Cyrys és Cloris Leachman kölcsönzik a hangjukat a meséhez, Frank Marshall és Kathleen Kennedy a producerei az angol nyelvú verziónak. Amerikában 2009-ben mutatják majd be.

Magyarországon éppen ma kezdődik a Anilogue Nemzetközi Animációs Fesztivál, amelynek keretein belül bemutatják a Ponyo-t.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr62790893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása