Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Paul Schrader Indiában forgathat akciófilmet

2008.11.28. 10:44 koimbra Szólj hozzá!

Paul Schrader a Dühöngő bika és a Taxisofőr forgatókönyvírója az indiai filmiparban próbál szerencsét, Bollywoodba megy ugyanis rendezni. Az Extreme City akciófilm kedvéért hagyja ott Hollywoodot. A film eredetileg amerikai pénzből forgott volna, ugyanúgy Indiában, végül nem jött össze a dolog és az indiaiakkal készíti el a produkciót. Schrader elmondása szerint azért döntött így, mert Amerikában az indie filmgyártás egyre nehezebben megy, alig lehet már pénzt szerezni egyes alkotásokhoz, Indiában  sokkal olajozottabban, jobban és kreatívabban működnek a dolgok.

A történet szerint egy amerikai férfi Indiába utazik, hogy egy emberrablási ügyet oldjon meg apósa számára, aztán pedig gengszterek közé keveredik. A filmben angolul és hindiül fognak beszélni és lesznek benne zenés táncjelenetek is, amelyek Bollywoodra jellemzőek. A producer Anubhav Sinha, az egyik legismertebb indiai rendező lesz.

Schrader néhány éve az Ördögűzővel szívott nagyot, ő rendezhette meg történet kezdeteit bemutató filmet, de a stúdió nem volt megelégedve a művével és Renny Harlint bízták meg, hogy újraforgassa a a fél történetet. Végül Harlin alkotása megbukott, Schrader verzióját pedig csak limitáltan mutatták be, de az sem aratott sikert.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr57792717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása