Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Onion Movie

2008.11.29. 02:44 koimbra 3 komment

Az Onion Movie-t sem könnyen jutott el a közönség elé. A. A Fox Searchlightnál volt a lehetőség, de a a bemutatót eltolták párszor és a tesztközönség is fanyalgott a filmen, ezért inkább úgy döntött mégse kell neki a produkció. A rendezők Todd Kuntz és Mike Maguire pedig foghatták az alkotásukat és kopogtathattak vele másutt. A New Regency érdeklődött a film iránt 2006-ban, a stúdió egy órát szeretett volna megtartani a leforgatott anyagból és néhány más dologgal is kiegészítette volna, no és a z eredeti stábbal szerettek volna dolgozni. Aztán az Onion Movie hányódott egy darabig, mire végre elhatározták, hogy ebből „csak dvd-n” kategória lesz. Az előzetesét felrakták a Hitman és az Avp:R kiadására is, végül 2008 június 3.-án megjelent dvd-n.

 

Az Onion Movie paródia, kifigurázza a rendszert, az embereket, mindenkinek jut egy pici, a terroristáknak, az USÁ-nak, sajátos megoldást talál ki a börtönök túlzsúfoltságára, Bill Gates is megkapja a magáét, sőt Britney Spears sem maradhat ki, a Hit Me Baby One More Time-ból Oh, yeah I Down On My Knees lett (Letérdelek), de akad még más átköltött dal is, pl. a Take Me From Behind (azaz Rakj meg hátulról:)) és a négerek is szóba kerülnek. Steven Seagalról pedig kiderül, hogy van humorérzéke is, ő maga a Cockpuncher, aki végeredményben Amerika megmentője.

 

A film nem is film, inkább csak különböző összevágott jelenetekből áll, amelyek között ál-híradós részeket láthatunk, legtöbbször nem megy el az undorító kategóriába, de akad néhány ilyen rész is benne. Összességében fárasztó, de mulatságos az egész, ha másért nem hát Seagal-ért érdemes megtekinteni. Azért nem kell nagy agynak lenni ahhoz, hogy miért nem merték a moziba bemutatni az Onion Movie-t. Az amcsi közönség vagy messzire elkerülte volna vagy pedig köpködött volna rá bő nyállal, nem hiába van benne a hagyma a címében.

 

Ajánlónak először nézzétek meg ezt a Seagal-os videót
 

 

Ez pedig itt a trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr72793487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dmg 2008.11.29. 11:02:58

Hát ez nekem újabb alapból nézös film.:D

vadparaszt 2008.11.29. 19:44:11

mint film, nem egy nagy durranas, azonban nagyon jol szorakoztam rajta. leginkabb az afrikai gyerekrol es a rokkant sportolokrol szolo resz jott be.

amugy meg nem hinnem, hogy ra lennenek szorulva, hogy a moziban siker legyen a film. elvegre ott a weboldaluk, amit naponta nem kevesen latogatnak - ha azon nem mennek a videok, akkor a youtube-on kell probalkozni.

oke, neha vannak nagyon faraszto dolgaik :)

lowfast · http://lowfast.blog.hu 2008.11.30. 08:09:44

Hát ez nagyon jónak tűnik, meg kell nézni.
süti beállítások módosítása