Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Folytatások jönnek: Zoolander 2 és Féktelenül 3

2008.12.02. 22:55 koimbra 1 komment

A Zoolander filmet 2001-ben mutatták be és egyáltalán nem volt valami nagy sikere, 28 millióba került, összesen 60,7 millió dollárt hozott (Amerikában 45,1). Ben Stiller volt a főszereplő és a rendező is. Stiller a WENN magazinnak nyilatkozott egy lehetséges folytatásról. Stiller elmondása szerint az első részt nagyon kedvelte, ezért szeretne egy sequelt, már van is egy-két forgatóköny ötlet. A színész-rendező azt szeretné, hogy a film újszerű és figyelemre méltó legyen.
Az első részben benne volt még Owen Wilson és Will Ferrell is

A Féktelenül folytatásával kapcsolatban már sok pletyka látott napvilágot, volt már olyan hír is, hogy Sandra Bullock lesz a harmadik részben benne és az már repülőn fog játszódni. Aztán később a stúdió gondolkodott egy előzményeket bemutató filmben, amelyben visszatért volna Dennis Hopper is (aki meghalt az első részben). Jelenleg úgy néz ki a dolog, hogy a Fox Keanu Reevest szeretné meggyőzni a harmadik részre.

1994-ben a Féktelenül 350 millió dollárt hozott világszerte (és egy igen jó akciófilm volt), a folytatás már kész csőd volt. Itt már nem tűnt fel Reeves, csak Bullock tért vissza és a rendező, Jan De Bont. 160 millió dollárba került a forgatás, állítólag a film végén látott jelenet, amikor a hajó a szárazfölddel ütközik elvitte a költségvetés felét. Amerikában hatalmas bukta volt csupán 48,6 millió dollárt hozott, világszerte ehhez még 116 millió dollár járult.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr16799384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom Bobb · http://kalozblog.blog.hu 2008.12.03. 00:01:59

Ostobaság.

Így halnak el a mítoszok, így lesznek gyűjtők a világon, akik tudatlanul néznek rád, miközben egy fentebb említett film folytatásairól beszélsz, mert ők valahol az agyuk mélyén tisztában vannak vele, hogy léteznek folytatások, de nem akarják elfogadni (lásd: MATRIX). Most a SPEED-ről szóltam.

ZOOLANDER-nek lehet előzménye, folytatása, akármilye, mert ez kevesebb embert érint (szerintem), mint az igényesebb filmeket is nézők. Ha egy olyan filmnek készül folytatás, ami amúgy sem rengette meg a mozitörténelmet, hát... legyen!

Uff. Én beszéltem.
süti beállítások módosítása