Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Blood kapitány újratöltve

2008.12.03. 12:12 koimbra 1 komment

1935-ben mutatták be a Blood kapitányt, amelynek főszereplői Errol Flynn, Olivia de Havilland és Basil Rathbone voltak, a rendezői széket pedig Kertész Mihály foglalta el. John Brownlow fogja szállítani a remake forgatókönyvét a Warner stúdiónak, Philip Noyce (Az angyal, Férfias játékok) dirigálhatja a produkciót, míg a produceri teendőket Bill Gerber látja el.

Az eredeti történetben egy hajóskapitány menekül a rá kirótt halálos ítélet elől. A film bővelkedett kardforgatásban, tegngeri jelentekben és romantikában és az alkotást 5 Oscarra is jelölték.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr27801325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Constructor 2008.12.03. 19:45:57

Ach, nem erről a filmről írta valaki az indexen annak idején, amikor a Karib tenger kalózait kezdték vetíteni, hogy Errol Flynn legfeljebb az első halott szepét játszhatná el a kardozós jelenetekben, annyival látványosabb a mai koreográfia?
Ha már itt tartunk, felül tudják-e múlni Fecske kapitány történetét??
süti beállítások módosítása