Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az indiaiak elkészítik a saját Olasz melójukat

2008.12.11. 10:42 koimbra 2 komment

1969-ben mutatták be az Olasz munkát, amelyből már készült egy remake 2003-ban és ennek a folytatását is tervbe vették már. Bollywoodban pedig elkészülhet az indiai változat, hiszen a The Indian Film Company már meg is vette a jogokat a Paramounttól. A forgatókönyvet Abbas-Mastan írják, akik az egyik legismertebb akció-thriller írónak számítanak Indiában. A Minis verdákat híres indiai kocsikkal helyettesítik és természetesen lesz benne sok tánc és éneklés is (itt ez a módi, minden filmben van ilyen) .Ha ez a verzió sikeres lesz, akkor számítani lehet rá, hogy jön a Mamma mia! és A Riviéra vadorzói bollywoodi változata.

Nem tudom látott-e valaki közületek indiai filmet, nekem volt szerencsém régebben néhányhoz, azt hiszem elegem is lett a legutóbbi után ezekből. A Krrish volt (Magyarországon is kapható), 3 órás akció volt és tele volt tánci-táncival meg énekléssel. Mutatok egy előzetest, a Chandni Chowk to China jövőre kerül bemutatásra, alább láthatjátok az előzetesét.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr86816851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kóczy · http://koczy2.wordpress.com 2008.12.11. 11:12:40

A Krrish megvan DVD-n, de még nem láttam. Valamikor megnézem majd...

geo 2008.12.12. 12:00:58

Te, ez egész jó. :D Aishwarya Rai pedig mindig jó pont.
Azért mennyire bizarr kínaiakat hindiül beszélni hallani?
süti beállítások módosítása