Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2008.12.11. 11:06 koimbra 5 komment

6 darab új film kerül ma a magyar mozikba

Amikor megállt a Föld (The Day the Earth Still Stood): Klaatu (Keanu Reeves) űrlény közli az emberekkel kiirt mindent, hogy azután újra benépesítse bolygónkat a most élő fajok klónjaival.
Tegnap láttam az eredeti változatát, nekem az tetszett. Erre még ma elmegyek a tervek szerint, mivel ebben az évben hiányzott a kínálatból a "jönnek a szörnyék, űrlények és rombolnak" filmek.
Előzetes

Nők (Woman): Csupa női főszereplő,  Annette Bening, Bette Midler, Debra Messing, Eva Mendes, Jada Pinkett Smith, Meg Ryan. Crystal Allen (Eva Mendes) kiveti hálóját Mary (Meg Ryan) férjére. Ezen a témán csámcsognak utána Mary barátnői. Szerintem kifejezetten nőknek szóló film. A film mellesleg remake, 1939-ben rendezte az eredetit George Cukor.
Poszter és előzetes

A zsaruk becsülete (Pride & Glory): Nálunk is bemutatják a sokat hányódott filmet, főszerepben Colin Farrell és Edward Norton. Ray (Norton) egy ügyben nyomoz, a szálak pedig sógorához (Farrell) vezetnek.
Erre is el kéne menni valamikor
Előzetes

Good (Good): A 30-as években egy német tanárra figyel fel a német vezetés, aki az eutanáziáról írogat.
A filmet teljes egészében Magyarországon forgatták.

Érzékeny pont (Towelhead): Jasira, a 13 éves arab–amerikai lány apjához kerül és  A szép és vonzó lány ébredő szexualitása nemcsak önmagában kelt zavaros érzelmeket.
Torontóban a filmvesztiválon hatalmas sikert aratott.

Fados (Fados): Portugál-spanyol musical, de leginkább táncfilm. A fado (fádó) melankolikus hangvételű zenei műfaj, 18 4–5 perces etűdből áll a film.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr41816892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kóczy · http://koczy2.wordpress.com 2008.12.11. 11:33:27

Az "Amikor megállt a Föld" tuti nézős. Meg az Edward Norton, Colin Farrell "páros" is jól hangzik, úgyhogy valószínű arra is kíváncsi leszek.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.12.11. 15:00:01

Keanuékra jövő héten beülök sírva röhögni :D

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.12.11. 20:32:26

Na megnéztem Reeves-es filmet, nem volt előtte Rozosmák trailer, úgy látszik az csak az amcsiknak jár:(Viszont volt Valkűr, aminek az előzetese sokkal jobban mutat. Az Amikor megállt a Föld....hmm, tegnap láttam az eredetit, az sokkal jobb volt.

FayeFaye 2009.01.08. 14:29:58

Koimbra, ha ertesz ehhez, egyszer elmagyarazhatnad, hogyan osztjak szet a filmbemutatokat az orszagok kozott. Most voltam Pesten es meg akartam nezni a Good-ot, de naponta egyszer jatszotta csak a Muvesz du fel 4-kor. Megnezem Londonban mikor mutatjak be: aprilis 17. ??

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.01.08. 20:22:54

Nem tudom mi alapján döntik el, hogy ezt vagy azt bemutatják. Pedig nem kéne halogatni néhány filmet, ott van a Szállító három vagy az a csomó dráma, amit Amerikában decemberben adnak, Oscar előtt meg kéne nézni, de nem vetítik.
süti beállítások módosítása