Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Terminator 5 már 2011-ben.

2008.12.15. 12:42 koimbra Szólj hozzá!

A Halcyon Co. fejesei, Derek Anderson és Victor Kubicek (ők szerezték meg a jogokat a C2-től) bejelentették, hogy már megkezdték az ötödik Terminator film előkészületeit. Eredetileg várni akartak jövő nyárig a döntéssel és csak azután jelentették volna be a folytatást, ha sikeres lett volna a produkció, de a nagy érdeklődést és a sok pozitív visszajelzést látván végül úgy határoztak, hogy jöhet a következő felvonás.

Christian Bale három részre írt alá, az ő szereplése már biztos és McG is visszatérhet. Konkrét forgatási helyszín még nincs, de megemlítették, hogy jó lenne ha a Közel-Keleten tudnának forgatni. A hírt a dubaji filmfesztiválon jelentették be (ami a Közel-Keleten található), így talán felkapta a fejét ott pár helyi filmes, akik besegíthetnek a stábnak. A bemutatót 2011-re tervezik.

Címkék: terminator

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr12824002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása