Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tron 2 forgatás jövőre indul

2008.12.16. 10:01 koimbra 1 komment

1982-ben mutatta be a Disney a Tron filmet, ami klasszikussá vált. A sztoriban egy programozó (Jeff Bridges) bekerül a számítógépes világba, ahol egy játékban kell megküzdenie az életéért. Emellett megpróbál eljutni a központi processzorhoz, ahol leállíthatná a szoftvert.

A folytatáshoz leszerződött Olivia Wilda (Dr. House) és Beau Garrett (Végzetes kitérő), Jeff Bridges is aláírt már, bár ő mellékfigura les, férfi főszereplő még nincs a produkciónak. Steven Lisberger az eredeti film rendezője és társforgatókönyvírója lesz az egy producere a folytatásnak.

A történetet nem árulták el még, de annyit lehet tudni, hogy Wilde egy dolgozót fog alakítani a virutális világban. Tavasszal kezdődik a forgatás.

A Comic-conon bemutattak egy teaser trailert már, az imdb szerint ez volt a negyedik legkeresettebb film idén.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr26825740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dmg 2008.12.16. 11:00:19

Olivia Wilde-t szeressük jó bőr.A film se igérkezik rossznak ergo meglessük majd.:D
Meg ezen a képen ahogy néz az... nem tudom kultúráltan leirni amit gondolok :D.
süti beállítások módosítása