Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2008.12.17. 19:58 koimbra 1 komment

Holnaptól 4 új film a magyar mozikban

Négy karácsony (Four Christmases): Kate és Brad (Reese Witherspoon és Vince Vaughn) a Karácsonyt egy napsütötte szigeten képzelik el, ám ez nem jön össze, mivel gépük nem száll fel a köd miatt. Így meglátogatják elvált szüleiket.
Előzetes

Szikraváros (City of Ember): A Szikraváros a föld alatt létezik, emberek generációk óta élnek itt, a lakók elégedettek és boldogak. De a város generátora meghibásodik, bizonytalanság lesz úrrá mindenkin. Két tini próbálja a várost megmenteni.
Előzetes

Valami Amerika 2: Tamás, Ákos és András Amerikába utaznak Alex után, aki rábeszéli őket, hogy csináljanak meg egy darabot. Ebbe az üzletbe száll be egy maffiózó is.
Előzetes

Tízparancsolat (The Ten Commandments): ez az animációs film az imdb-n a 86. helyen áll a legrosszabb filmek listáján.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr18828606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2008.12.17. 22:50:52

A Négy karácsony-t a Szikraváros-t, meg a Valami Amerika 2-t meg fogom nézni, de nem biztos, hogy moziban, lehet, hogy megvárom a DVD megjelenést.
süti beállítások módosítása