Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az első képek: Willis nyomoz, Bell Rómában, Travolta & Williams gyerekezik

2008.12.18. 03:47 koimbra 1 komment

Bruce Willis (kis ősz körszakálla van?) nyomozót alakít a The Surrogates filmben. Az emberek már nem nagyon éreintkeznek egymással és minden tevékenységet egy surrogates nevű robottal végeztetnek, akiket a saját úgy néznek ki, mint a gazdáik. Ezeket a masinákat kezdi valaki kiiktatni.

Kristen Bell Rómában egy érmét dob egy ilyen szerelmi kútba, aztán meg csak néz, hogy mennyi fickó is koslat a nyomába hirtelen. Köztük van Danny DeVito, Will Arnett, Jon Heder és Dax Shepard, de sejhtetően Josh Duhamell lesz a befutó. A film címe: When in Rome

A Robin Williams által alakított figura egy hatéves ikerpár apja, két hétig neki kéne vigyáznia a gyerkőcökre, ő pedig segítségül hívja haverját (John Travolta). A kicsiket el is viszik egy nyári táborba (aminek a vezetője Matt Dillon). Az alkotás címe: Old Dogs.

 

Címkék: képben

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr77829024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása