Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hogyan állítsunk meg egy idegen inváziót?

2008.12.18. 20:51 koimbra Szólj hozzá!

Barry Sonnenfeld (Men in Black, Szóljatok a köpcösnek) rendezheti a The How-To Guide for Saving the World (magyarul valam ilyesmi: Kézikönyv a világ megmentéséhez) filmet. BenDavid Grabinski írta ezt az akció-vígjátékot.

A történet szerint adott egy titkos társaság, amely a Földet védelmezi a földönkívüliekkel szemben, egyszer azonban ők is eltűnnek. Egy vörös könyvet hagynak maguk után, amely tartalmazza, hogyan is lehet szembeszállni az idegenekkel. Az útmutató egy Sylvester nevű egyénhez kerül, akinek ezt felhasználva kell megakadályozni, hogy az űrlények elfgolalják bolygónkat. Segítségére van egy nő, akivel nem kedvelik egymást.

Sonnenfeld már rutinosnak számít az alienek terén, ő készíthette a Sötét zsaruk két részét is, amelyben hemzsegtek a földönkívüliek. Legutóbb mozifilmet 2006-ban láthattunk tőle, illetve csak néhol, mert a Rumlis vakáció Magyarországon csak dvd-n jött ki, azóta csak a kisképernyőn láthattuk a nevét (Halottnak a csók, Notes from the Underbelly).

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr3830484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása