Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Knight Rider 2008 8 rész után

2008.12.18. 19:54 koimbra 1 komment

A 2008-as felvezető tévéfilm nem lett rossz, a nézhető kategóriába tartozott, ezért a további részeket is megtekintettem.

 

Nincs már kamion, ahol Bonnie egymaga bütykölgeti a szuperverdát, itt már high-tech felszereléssel nézik át a járművet, mögötte pedig egy gondosan összeválogatott csapat áll, akik felügyelnek minden részletre. K.I.T.T. ezúttal is sok „képességgel” rendelkezik, nanotechnikával megtámogatva, ha pedig arról van szó transformers módra alakul át dzsippé vagy támadó üzemmódba. A kamion helyett már egy titkos létesítményben található a főhadiszállás, ami fel van szerelve mindenféle cuccal, persze a néző se tudja melyik dolog mire jó, de legalább jól mutat.

 

Nézzük a csapatot: Az FBI-os nő teljesen felesleges, kihagyhatnák, ráadásul még irritáló feje is van, olyan műmogorva stílussal megáldva. Justin Bruening a felvezetőben néhol elég merev volt, itt már valamennyire leadott ebből, vele leginkább az a baj, hogy nem látjuk verekedni. Már az original KR-ben sem nagyon került különféle verekedésekbe Hasselhoff, itt sem izzasztják meg túlságosan ilyen helyzetekkel a főszereplőt, inkább K.I.T.T. varázsára mennek rá. A két számítógépes zseni színt hoznak a történésekbe, Smith Cho kiválóan hozza a figurát, személy szerint jobban örülnék, ha ő lenne a fő női vonal erősítője és inkább Deanna Russo ülne a ketyerék mögött. Russo sem néz ki rosszul, de Cho-ban valami plusz, az egyik epizódban pedig még küldetésre is mehetett, ahol lepipálta simán az addig előtérben lévő másik hölgyet, sőt a legjobb szövegeket is ő kapta..

 

Miért is nézem? Nézett már valaki olyan sorozatot, amiről nem tudta megmondani, hogy miért is nézi? Igazság szerint én sem tudom igazán miért nézem, hiszen teljesen átlagos volt eddig az egész, átlagos színészekkel, átlagos sztorival és egy nem mindennapi autóval. Talán csak a nosztalgia miatt

Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr15830363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L'Angelus 2011.08.15. 13:56:40

Mocskos SZARHEGY!! Gyalázat és undorító kiherélése ez az eredeti '82-es sorozatnak! Minden más, amit "Knight Rider" névvel próbáltak eladni, akár sorozat, akár film, eddig farokság volt!
süti beállítások módosítása