Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stanislaw Lem művéből

2008.12.18. 14:41 koimbra 2 komment

Ari Folman (Libanoni keringő-animációs háborús dráma) készíti a The Futurological Congress filmet Stanislaw Lem rövid története alapján. Folman az alkotást egyfajta élőszereplős/animációs keverékként képzeli el. "Gondolj a kedvenc színésznődre, aki fiatal. Kezdetben még ugyanígy néz ki, a végére azonban úgy fest, mint egy 50 éves."

A sztori egy olyan időben játszódik, ahol minden szép és jó, mindenki tele van pénzzel, csakhogy ez csak a felszín, alatta pedig már közel sem oly csodás az összkép.

Legutóbb a Solarist láthattuk, ami Lem egyik művéből készült, a filmet Steven Soderbergh rendezte, George Clooney volt a főszereplő és James Cameron a producer.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr37829700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2008.12.18. 15:45:59

Stanislaw Lemet a valaha élt leg legnagyobb sci-fi írónak tartom.
A Legyőzhetetlen c. regényéből mikor forgatnak filmet? Ahányszor elolvasom mindig egy holivúdi szuperprodukció képe lebeg a szemem előtt

FayeFaye 2008.12.18. 15:53:58

A Libanoni keringo lenyugozo film (tuti elviszi a legjobb kulfoldi film Oscart), nagyon varnam Folman kovetkezo filmjet akarmit is csinalna, de hogy sci-fi, annal jobb!
süti beállítások módosítása