Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szinbád új utazása

2008.12.18. 11:10 koimbra Szólj hozzá!

Szinbád elég nehezen tud kalandokba keveredni, korábban már több személlyel is kapcsolatba hozták a filmet. Volt mikor még John Singleton ülhetett a rendező székbe, a főszereplő pedig Keanu Reeves lehetett volna, majd később őket váltotta Rob Cohen és Vin Diesel. Most azonban Adam Shankman (Hairspray) aláírt és ő dirigálhatja a filmet, Neal H. Moritz (Vas) pedig producerkedik, színészt még nem szerződtettek.

A történet szerint Szinbád és csapata Aladdin lámpáját keresi, útjuk során találkoznak egy szépséges hercegnővel, csatába keverednek különféle lényekkel és egy kínai generálissal. A szkriptet Cormac and Marianne Wibberley (A nemzet aranya) írták.

Az egyik legismertebb Szinbád kalandot 1958-ban vetítették (Szindbád hetedik utazása)m legutóbb pedig 2003-ban mutattak be egy mesét Szindbád - A hét tenger legendája címmel, ami combosat bukott (hiába volt Brad Pitt és Michelle Pfeiffer a szinkronhang).

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr42829523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása