Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Másfél percig egyedül a sötétben

2008.12.19. 13:44 koimbra Szólj hozzá!

2005 januárjában Uwe Boll sokkolta a mozibajárókat egy tőle megszokott színvonalú horrorral, az Egyedül a sötétben játék filmadaptációjával és még az imdb-n is 82. helyet sikerült megszereznie a legrosszabb alkotások között.A második rész rendezői Peter Scheerer és Michael Roesch, akik jó barátai lehetnek Bollnak, hiszen ők írták  az Egyedül a sötétben mindkét részét, a Holtak háza második felvonását és a FarCry-t is.

Másfél percet láthattok az Egyedül a sötétben második részéből, amihez sikerült összeválogatni néhány ismertebb B színészt is: Ralf Moeller (ő is haverja Bollnak, benne volt a Seedben és a Postalban), Natassia Malthe (ő a Bloodrayne második részében volt a címszereplő), Michael Paré (Postal, FarCry, Tunnel Rats, Seed, Bloodrayne), Zack Ward (Postal, Bloodrayne 2), Danny Trejo és Lance Henriksen (ő már ennél mélyebbre nem süllyedhet).

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr69831580

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Big Tex Flags 2018.08.26. 08:48:51

Szexshop látogatás - szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása