Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hírek ömlesztve

2008.12.20. 21:33 koimbra 4 komment

Újraforgatnák a Tiltott bolygót, a történet arról szólt, hogy egy űrhajót megbíznak azzal derítse ki, mi is történt a tudósokkal egy bolygón. (Leslie Nielsen is tagja volt a legénységnek akkor.) Korábban David Thowy és James Cameron neve is szóba került a remake kapcsán. Cameron azonban ejtette a tervet, a Titanic után nem rendezett egy ideig mozifilmet, jelenleg az Avataron dolgozik gőzerővel, majd jön a Battle Angel. A Warner stúdió azt szeretné, ha Cameron készítené el a Tiltott bolygót, az imdb-n 2010-re van kiírva a bemutató. Ha valóban vele képzelik el a filmet, akkor egy ideig nem lesz belőle semmi, kivéve ha Cameron hanyagolja a Battle Angelt. Vagy pedig a stúdió megvárja míg végez egyéb filmterveivel, végülis ha már vártak 10 évet, még ugyanennyit kibírhat.

A Buck Rogersből is már egy ideje remake-et tervezgetnek. Rogers a jelenben a katonaságnál szolgál, azonban a 25. századba kerül, ahol a gonosz ellen segít be picit. Frank Miller neve jött szóba a rendezéssel kapcsolatban, idén májusban Miller határozottan nemet mondott erre a lehetőségre. Jelenleg mégis érdekli a projekt és meg írná. A kérdés az, hogy a The Spirit miként fog muzsikálni a kasszáknál, az előzetes kritikák szerint nem lett jó.

Baz Luhrmann új filmtervvel állt elő, megfilmesíti F. Scott Fitzgerald regényét, A nagy Gatsbyt. Fitzgerald művét már többször is filmre adaptálták, a legismertebb talán az 1974-es alkotás volt Robert Redforddal a főszerepben. Az már megint más kérdés, hogy ki fogja támogatni nagyobb összeggel Luhrmann elképzelését, hiszen az Ausztrália az idei év egyik legnagyobb buktája eddig.

Tom Cruise összefogott Christopher McQuarrie-rel, a Valkűr írójával és a hírek szerint  még három filmen is közösen fognak közösen dolgozni. Az egyik a The Tourist, amely az Anthony Zimmer amcsi változata lesz. A másik a Flying Tigers, amelyben önkéntes pilóták segítenek Kínának a Japán elleni harcban a második világháborúban (Hasonló témájú volt a Flyboys is, ahol amcsi pilóták segítettek a franciáknak a németek ellen, nagyot is bukott). A harmadik pedig a The Champions. A történet szerint a Himalájában lezuhan egy ügynököket szállító repülő, a túlélőket megmenti egy ismeretlen civilizáció, aztán mikor ezek az emberek hazatérnek rádöbbennek, hogy szuperképességekre tettek szert. Guillermo del Toro szintén érdekelt a produkcióban.  Ezen túlmenően pedig Cruise tervezi a Top Gun folytatását is és külön filmet forgatna a Trópusi viharból megismert Les Grossman ról. Az imdb-n egyik film sem szerepel a neve mögött, nem tudni melyik fog megvalósulni ezek közül. Illetve ha mégis lesz valami belőle, akkor Cruise lesz-e a főszereplő?

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr62834200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2008.12.21. 08:52:12

Tetszetős, végre "bezélgetős", nem összecsapott poszt, csak így tovább, koimbra! :-)

Sok ilyet, sok ilyet...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.12.21. 11:29:01

Nem értem miről beszélsz, egyébként is így szoktam kirakni a híreket, csak nem egyben, hanem külön. Ritkán lesz olyan, hogy több hír lesz egy poszton belül. Én kérek elnézést

Repce Manó 2008.12.21. 20:43:41

Buck Rogers? ez nem az a film amiben valami temetőben is menekülnek valami zombik előtt, meg furcsa jövőbeli táncot is bemutatnak, valami csendes, mondhatni unalmas zenére? Egy ilyet láttam a videókorszakban hangalámondással, de nem emlékeztem, hogy mi a címe.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.12.22. 09:58:59

Én is láttam régen a Buck Rogerst, de már fogalmam sincs, hogy milyen jelenetek voltak benne
süti beállítások módosítása