Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az Arcana 5 képregényét megfilmesítené

2008.12.22. 10:35 koimbra Szólj hozzá!

Az Arcana Studios 5 filmet tervez készíteni a saját képregényi alapján. Az első a Paradox lesz, amely egy sci-fi thriller lesz, főszerepben Kevin Sorbot láthatjuk, a rendezői székbe  pedig Brenton Spencer (Stargate: Atlantis) ülhet. Sorbo egy gyilkossági nyomozót alakít egy párhuzamos világban, ahol a Földön elterjedt a mágia használata. A nyomozó éppen egy sorozatgyilkossági ügyön dolgozik, az áldozatok elhalálozásánál mágiát használtak. Christos Gage és Ruth Fletcher Gage írták a forgatókönyvet Christos Cage képregénye alapján.

Érkezik a Chopper is, amely egy thriller lesz Martin Shapiro képregénye alapján, ennek forgatása a következő hónapban kezdődik el. Áprilisban vagy májusban látnak hozzá a Sundown western vámpír thrillerhez. A Gearheadre korábban Gale Anne Hurd vetette rá szemeit, ez is el fog készülni valamikor. Még nem tudni hova szánják ezeket a műveket, lehetséges, hogy a tévében kerülnek bemutatásra. Az ötödik film a Grunts lenne, de erre még egyetlen stúdió sem tette rá a kezét.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr50836324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása