Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2008.12.31. 12:48 koimbra 2 komment

Holnap, az új év első napján 5 filmre mehetnek el a szilveszteri partyból felocsúdó filmbuzik.

Veszélyes Bangkok (Bangkok Dangerous): Nicolas Cage profi bérgyilkost alakít, az új feladatához Bangkokba kell utaznia.
Cage akció területén megállja a helyét, nekem még a Next is tetszett, nem kizárt, hogy ez lesz az első film 2009-ben amit megnézek.
Előzetes

Spíler (RocknRolla): Guy Ritchie legjobb filmje a A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső. A Blöff sem volt rossz, de azóta nem láttam tőle kiemelkedőt. Az előzetes azt sugallja, hogy mindene esélyem megvan egy jó filmre. A sztori egyébként egy táska körül forog, amiben sok pénz található, mindenkinek erre fáj a foga.


Itt pedig a film kezdetét láthatjátok

[REC]: El se hiszem, ez a 2007-es spanyol horror kiválóság is eljutott a magyar mozikba.
Egy tévés forgatócsoport a tűzoltókkal megy ki helyszínre, a házaz ahova bemennek karantén alá helyezik. A történéseket a kameraman szemszögéből láthatjuk (mint pl. a Cloverfieldnél).
Erről írtam már korábban

Libanoni keringő - Waltz with Bashir (Vals im Bashir): izraeli-német-francia animációs film. Cannes-ban Arany Pálmára jelölték, az Európai Filmakadémia a legjobb zene díját ennek az alkotásnak ítélte és a 2009-es Golden Globe-on is ott lesz a legjobb idegennyelvű film jelöltjei között.
 



Melegkonyha (Fuera de carta): spanyol vígjáték. Maxi egy madridi étterem tulaja, mellesleg meleg is, ezt nyíltan vállalja. Azonban korábbi házasságából született gyerekei beköltöznek hozzá és a szomszédba is új lakó érkezik egy argentin futballista személyében.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr27850177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2008.12.31. 13:47:39

A "Bangkok Dangerous" nekem nem jött be túlzottan, de a "RocknRolla"-ra mindenképpen kíváncsi vagyok. Az utolsó Guy Richie film, amit láttam, az a "Revolver" volt, ami azért kicsit más, mint a "Ravasz, az Agy..." meg a "Blöff", de remélem ezzel az új filmmel visszatér a rendező a jól bevált recepthez :)

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2009.01.01. 18:30:33

Bangkok Dangerous átlagon aluli, a rec-et lehet h megnézem moziban.
süti beállítások módosítása