Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Will Smith vonzza a legtöbb embert a mozikba

2009.01.05. 13:49 koimbra 2 komment

A Quigley Publishing Company minden évben megkérik a moziulajdonosokat és a filmvásárlókat, hogy szavazzák meg az adot évben (jelen esetben 2008) mely sztárok neve hallatán vonultak az emberek a mozikba.

 

Szerintük a 2008-as évben Will Smith neve volt az, aki a filmszínházakba tudta csábítani az embereket. Smithtől tavaly két produkciót láthatott a nép, az egy a Hancock szuperhős film, a másik pedig a Seven Pounds dráma. A második helyen Robert Downey Jr, áll, aki Vasemberként osztotta az igazság és a Trópusi viharban pedig egy csávó volt, aki egy csávót játszot, aki egy másik csávót játszott. Őt követi Christian Bale, aki Batmanként tevékenykedett. Shia LaBeouf pedig a negyedik helyen áll, ő Indiana Jones fia volt tavaly, majd még egy szuperszámítógéppel is megküzdött. További helyezettek: Adam Sandler (Ne szórakozz Zohannal, Esti mesék), Reese Whiterspoon (Négy karácsony) , George Clooney (Bőrfejek, Égető bizonyíték), Angelina Jolie (Wanted, Elcserélt életek, és Daniel Craig (A Quantum csendje).

 

Anne Hatheway és Chris Pine pedig a holnap sztárjai a mozitulajok véleménye szerint.2007-ben Johnny Depp állt az első helyen, ő most fel se került a listára.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr4859164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyuszisz 2009.01.05. 20:29:23

Ajjaj, Shia LaBeouf egyetlen filmjét sem láttam :(

Gibson44 · http://nagyfonok.blog.hu/ 2009.01.05. 20:48:47

Mármint az ideiek közül?
Vagyis tavalyiak.Mert akkor nem veszítettél sokat.. :)
süti beállítások módosítása