Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

McG a tenger alatt

2009.01.07. 10:51 koimbra 1 komment

A Disney elkészítené az 1954-es a 20000 Leagues Under the Sea  remake-jét, a rendezést pedig McG vállalta el, az új verzió címe pedig 20,000 Leagues Under the Sea: Captain Nemo lesz. A stúdió azt reméli még idén elkezdődhet a forgatás. A forgatókönyvet Bill Marsilli (Deja Vu) írja Verne Gyula regénye alapján.

Az 1954-es film volt a Disney első élőszereplős akicó-kalandfilmje, ebben még James Mason alakította Nemo kapitányt és Kirk Douglas volt a másik főszereplő. Oscart is kapott a produkció két kategóriában: a legjobb látványtervezés, a legjobb effektusok.

McG-nek igyekeznie kell a filmmel, hiszen a Terminator ötödik részét már most elkezdték írni és 2011 nyarán a mozikba szeretnék küldeni, tehát ha még idén le tudja zavarni a Némos kalandot, akkor időben el tudja készíteni a következő Skynet vs. emberiség filmet.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr69863073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2009.01.07. 14:46:25

Micsoda színészgárda...ilyet nem valószínű, hogy össze tudnak hozni, a többit meg McG elcseszi :D
süti beállítások módosítása