Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mickey Rourke is elindul a diktátor ellen

2009.01.07. 10:08 koimbra 1 komment

Biztosan sokan várják már a Rambo ötödik részét, elvileg idén már láthattuk volna, azonban el kell keserítenem a rajongókat, ugyanis Sylvester Stallone márciusban lát hozzá a következő filmjéhez, a The Expendables akcióhoz. A történet nem bonyolult, egy csapat zsoldos elindul megdönteni egy dél-amerikai ország diktátor hatalmát. Stallonén kívül a következő emberek erősítik a különítményt: Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture. Hozzájuk csatlakzott most Mickey Rourke, aki egy gátlástalan fegyverkereskedőt alakít majd.

Sandra Bullock neve is felmerült néhány napja, ezt azonban már megcáfolták. Forest Whitaker és Ben Kingsley neve is a produkció körül kering.

Rourke szerepeltetésével kevés az esély arra, hogy benne lesz a Sin City 2-ben, ugyanis azt is tavasszal kezdik forgatni és a színész nem vállalta a folytatást, pedig igazán hálás lehetne az első felvonásnak, mivel belendítette karrierjét.

Címkék: miújság the expendables

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr55863013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2009.01.07. 23:58:24

Érdekes fogalom ez a "hála" odakinn az Álomgyárban; láthatjuk, hogy ez a széparcú is csak addig csókolgatta a valagakat, míg szüksége volt rá.

Vagy az is lehet, hogy kamu az egész, és visszatér a második epizódban?

Majd te megmondod, koimbra! :-)
süti beállítások módosítása