Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jack, az óriásölő

2009.01.09. 00:49 koimbra 1 komment

D.J. Caruso a Disturbia és a Sasszem után új munkát talált magának a Jack the Giant Killer film személyében. A történet egy olyan világban játszódik, ahol az óriások és az emberek békében élnek, eg szép napon azonban elrabolják a hercegnőt. Egy Jack nevű farmerlegény vállalkozik a veszélyes feladatra, hogy visszahozza őt az óriások közül. A forgatókönyvet Darren Lemke (Lost) írta, ezt dolgozta át Mark Bomback (Godsend, Die Hard 4). Nem lepődnék meg ha Shia LaBeouf lenne a főszereplő. 1962-ben már készült ezzel a címmel egy hasonló sztorival.


Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr56866167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2009.01.09. 07:34:08

Vicces. Jack of Fables képregényben Jack pont azzal lesz világhírű, hogy leforgatja a Jack the Gian Killert. Lehet, hogy innen az ötlet?:D
süti beállítások módosítása