Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Val Kilmer a sarkkörön

2009.01.10. 19:11 koimbra 2 komment

A The Thaw a sarkkörön játszódik, egy kutatócsoport a globális felmelegedést hatását vizsálja ezen a helyen. Kiolvad egy mamut, amelyből gyilkos paraziták másznak elő, ezért karantént kell elrendelni.

Az egyetlen ismerős név Val Kilmer a csapatban, aki egyre jobban csúszik le. Utolsó értékelhető mozifilmje a Deja Vu volt, azóta láthattuk tőle a Határtalan indulatot, ami rosszra sikeredett és a Felont, ami még a jó filmek közé tartozik, de ez is csak dvd-n jött ki. Számára nem a The Thaw jelenti az ugródeszkát vissza az A kategóriába.

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr30869644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FayeFaye 2009.01.11. 13:49:28

Megjegyezhetem halkan, hogy a film cime 'The Thaw', ami kiolvadast jelent, mig a thraw leginkabb semmit? Val Kilmer egyebkent zsenialis volt a Kiss Kiss Bang Bang-ben, tobb komikus szerepet kene vallalnia.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.01.11. 18:01:50

Köszi, jól elírtam kétszer is a címet
süti beállítások módosítása