Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Képek Antal Nimród új filmjéből

2009.01.12. 11:52 koimbra 3 komment

2005-ben Antal Nimród Kontroll filmjét Amerikában is bemutatták, hozott is 237 ezer dollárt. Majd leforgathatta Hollywoodban Az elhagyott szobát, ami 19 millióba került és ugyanennyit hozott is a film, dvd-n pedig még sikeresebb volt, a második része is elkészült, ami a mozikat elkerülve a tékákban fog landolni (ebben már nem vett részt sem az első rész direktora, sem a szereplők) Nimród azonban új megbízást kapott, 25 millió dollárból dirigálhatja az Armored thrillert, a főbb szerepekben pedig Matt Dillon, Laurence Fishburne, Jean Reno, Fred Ward, Milo Ventimiglia és Skeet Ulrich látható. A producer pedig Sam Raimi. Bemutató szeptemberre várható.

A történet egy páncélautó körül forog, amiben 10 millió dollár értékű szállítmány lapul. Az őrők egy csoportja megpróbálja rábeszélni az új és fiatal társukat, hogy segítsen nekik kirabolni a kocsit.



Címkék: képben armored

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr13872553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dantE · http://videodrome.freeblog.hu/ 2009.01.12. 19:42:07

A sztori egyszerűnek tűnik, de még bármi kisülhet belőle... Drukkolok Antalnak, a Vacancy is a béna forgatókönyv miatt lett olyan középszerű film, ha ennek a mozinak meg jó lesz a szkriptje, akkor még jó is lehet, hiszen van egy neves szereplőgárda meg egy tehetséges hazánkfia rendező :)

skaven 2009.02.05. 22:23:54

ha egy ilyen szereplogarda mellett sikertelen lesz a film akkor nem kap tobb lehetoseget, szal ne csessze el. :-p
süti beállítások módosítása