Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

John Cena is játékba keveredik

2009.01.17. 10:40 koimbra Szólj hozzá!

A Fűrészben megismerhettünk már Jigsawt, aki mindig játszani akart. Most itt van még egy játékos kedvű úriember. Danny Baxter (John Cena) rendőrnek elrabolják a feleségét, a tettes úgy gondolja, hogy miatta halt meg az ő felesége is. Baxternek 12 feladatot kell teljesítenie, hogy visszakapja szerettét.

Renny Harlin rendezte a film, van rutinja akció terén, ő dirigálta a Még drágább az életedet, az Utánunk a tűzözönt és a Háborgó mélységet is. Egy ideje nem nagyon tud sikert elérni, a 2007-es Tiszta vért (Samuel L. Jacksonnal a főszerepben) be se mutatták Amerikában, nálunk is csak dvd-n jött ki, előtte A testvériséget készítette, ami ugyan nem bukott meg, de nem is termelt a kasszáknál annyira jól.  John Cena foglalkozása pankrátor, kipróbálta magát A tengerészgyalogos filmben, ami szerintem teljesen 80-as évekbeli hangulatot árasztott, most pedig a 12 Rounds-ban folytatja a mozis karrierjét.

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr52883178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása