Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Emmerich később rombol

2009.01.20. 22:19 koimbra Szólj hozzá!

Júliusról novemberre rakták Rolan Emmerich 2012 filmjét. A Sony szerint így is rengeteg jó filmmel fognak jelentkezni a nyáron, a novemberi időpont meg teljesen megfelelő számukra, hiszen a Quantum csendje is sikeres lett. Az effektekre is hivatkoztak, szerintük be tudnék fejezni júliusra a munkálatokat, de így több idő lesz arra, hogy biíbelődjenek a szakik a trükkökkel.

A filmet november 13-tól játszák a mozik, ebben az időpontban mutatja be a Warner a Sherlock Holmes-t Robert Downey Jr.-ral a főszerepben és szintén ekkor érkezik a Dwaye Johnson főszereplésével a The Tooth Fairy vígjáték. A július 10.-ei időpontban így egy premier lesz, az I Love You Beth Cooper romantikus vígjáték. Valószínű, hogy egy másik produkció átköltözik majd a 2012 megüresedett helyére.

A 2012 teasere, a sztori: 2012-ben egy tudós átjárót nyit egy párhuzamos világba és az ottani önmagától kér segítséget ahhoz, hogy a saját világa ne pusztoljon el.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr4892170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása