Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cher újra forgat

2009.01.20. 16:04 koimbra Szólj hozzá!

Cherről leginkább csak akkor hallani, ha éppen új fiatalító kezelésen vagy műtéten esik át, inkább erről írnak a lapok, mint esetleg egy új számáról. A színész-és énekesnő egy új filmben fog feltűnni, melyben a partnere Johnny Knoxville lesz, akit a Jackass bandából ismerhet a nagyközönség, legutóbb A pofátlan mozifilmben láthattuk (és néhány napja egy kellék kézigránáttal próbált felszállni egy repülőre, amire azt mondta, hogy teljesen elfeledkezett róla, hogy nála van.)

A Drop Out vígjátékot Ricky Blitt írta, aki A pofátlanért is felelős, valószínűleg a rendezői székbe is beleül. Knoxville egy 35 éves figurát fog alakítani, akit kidobnak a szülei otthonról, erre ő összejön a szomszéd nővel (Cher), aki 62 éves, így továbbra is nézheti a tévét, lesz kajája és hely, ahol aludhat. A nő fia pedig, aki vele egykorú pedig egy lehetséges apát lát benne.

Cher 1988-ben Oscart-díjat kapott a Holdkórosokért, előtte 1983-ban jelölték a Silkwoodért. Utoljára a Túl közeli rokonban volt látható.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr63891313

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: mcse training london 2019.05.28. 08:26:27

cantigny - Can i be on ritalin and methadone at same time

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása