Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Apatow horrort készít

2009.01.21. 18:01 koimbra Szólj hozzá!

Judd Apatow eddig vígjátékokat szállított a népnek, jelenleg egy horroron töri a fejét. A forgatókönyvet Simon Rich írja,  leendő filmről pedig Bill Hader beszélt. Elmondása szerint Apatow találkozott velük és azt mondta, hogy, hogy horrort akar csinálni, mégpedig velük. A Halloween, Reszkessetek betörők, Szalmakutyák (Sam Peckinpah thrillere) és a The Monster Squad keveréke lesz a produkció, ami horror-vígjáték lenne. Az ötlet pedig onnan jött, hogy mindenki nézi manapság ezeket a reality-show műsorokat, mindenki lesi a tévében az erőszakos híreket, a Kék fényt, stb. Mi lenne, ha egyszer beállítana hozzád egy ilyen ember, aki csak ezeket nézi nap, mint nap.

Apatowtól tavaly láthattuk az Ananász Expresszt, Fúrófej Taylort, Lepattinvát és Tesó-tusát, szerintem mindegyik rossz volt, a 40 éves szűz óta nem tudott (számomra) jó filmet készíteni.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr25893944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása