Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Curtis Jackson filmcége

2009.01.21. 11:51 koimbra Szólj hozzá!

Curtis Jacksont (ismertebb nevén 50 Cent) a zenei világból ismerhetjük. A Forbes magazin 100 leggazdagabb híresség listáján a 26. helyet foglalta el, a becslések szerint 2007 júniusa és 2008 júniusa között 150 millió dollárt keresett.

A rappernek úgy tűnik sok szabadideje és pénze van, mivel filmstúdiót alapított, amelynek a neve Cheetah Vision, már be is vásárolt 8 forgatókönyvet, az első film címe pedig a The Dance lesz, a főszerepre a munkamániás Nicolas Cage szerződött, 50 Cent pedig a producere és játszik is a produkcióban. Cage egy új bokszoló program (verseny) kiötlőjét alakítja, Jackson pedig egy bokszolót alakít, aki a börtönbe kerül.

50 Cent egyébként már el is készült az első rendezésével, a Before I Self Destruct filmben is ő maga lesz a középpontban, a sztori szerint a főszereplő a bűn útjára lép, miután anyját lelőtték és még testvérét is el kell tartania. A filmet ingyen adják majd rapper márciusban megjelenő albumához.

50 Cent először a Pénzed vagy az életed drámában tűnt fel, amiben végig bamba pofát vágott, aztán játszott a Bátrak hazája háborús drámában is, ott viszont Jessica Biel és Samuel L. Jackson voltak a főszereplők, legutóbb pedig A törvény gyilkosában nézett ki bután a fejéből. Idén szerepel a Street of Blood thrillerben Val Kilmer és Sharon Stone oldalán és a Dead Man Running akcióban.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr63893173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása