Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Will Ferrell, mint Bush

2009.01.25. 16:50 koimbra 2 komment

George W. Bushról Oliver Stone készített filmet, a W.-ben Josh Brolin formálta meg őt, a Harold and Kumar második részében pedig fűkedvelő volt az elnök. A President is coming bollywood-i produkció pedig Bush mumbai látogatásáról szól. A hab a tortán a You're Welcome America. A Final Night With George W. Bush színdarabban Will Ferrell alakítja az ex-elnököt. A Broadwayen is látható lesz február ötödikétől Adam McKay (Tesó-tusa) rendezésében. Az HBO is részt vesz a darabban, az ott látható verziót Marty Callner dirigálta, ezt pedig már be is mutatták.

Az alábbi videóban pedig Ferrell reklámozza a show-t

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr19901457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FayeFaye 2009.01.25. 18:19:31

Pecsaban mikor leeeesz? Ferrell Nem teljesen ugy nez ki, mint Chevy Chase ezen a videon?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.01.25. 19:29:33

Úgy néz ki, csak rosszabbul nyomja, mint Chase. Az utolsó jó filmje Ferrellnek az Anchorman volt, tavaly a Step Brothers és a Semi Pro is szvsz nagy nulla volt.
süti beállítások módosítása