Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az Istenek háborúja Caravaggio és Harcosok klubja keveréke lesz

2009.01.26. 22:03 koimbra Szólj hozzá!

Jó néhány hónappal ezelőtt olvastam egy cikket (az oldalra már nem emlékszem, sem a cikk teljes tartalmára), amiben az állt, hogy egy MTV díjátadón a R.E.M. Losing My Religion klipje nyerte sorra az elismeréseket, az énekes pedig mikor felment a színpadra olykor magával húzott egy indiai fickót, aki nem más volt, mint Tarsem Singh, a videó rendezője, ez itt meg is tekinthető. Az úriember később elkészítette A sejtet, ami egész frankó látványvilággal rendelkezett, majd jó pár évvel később a Zuhanást is megrendezte, amelynek a kivitelezésére szintén nem lehet panasz. Singh jelenleg új filmet rendezhet, a War of the Gods direktori székét foglalhatja el, igaz ezt már fél éve tudjuk.

Singh most beszélt a terveiről a produkcióval kapcsolatban, ezek szerint Caravaggio és a Harcosok klubja keverékeként képzeli el az alkotást, egy igazi kőkemény akciófilm lesz reneszánsz festészeti stílusban. Kicsit olyan lesz, mint Baz Luhrmann Romeó és Júliája Mexikóban játszódna, tehát kicsit modernizálva lesz a War of the Gods. A filmet a 300-hoz hasonlóan zöld háttér előtt veszik fel.

A sztori Théseusról szól, aki a görög mitológában nagy harcos volt, láthatjuk majd, hogyan is száll szembe démonokkal és szörnyekkel.

A producerek Mark Canton és Gianna Nunnari lesznek (ők álltak a 300 mögött is), a költségvetés 85 millió dollár. A főszereplő pedig Henry Cavill lesz, akit leginkább a Tudorok sorozatból ismerhet a nép.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr13904885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása