Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dínom-dánom 3D-ben

2009.01.26. 12:00 koimbra 1 komment

A 3D egyre jobban teret hódít, néhány azt jósolták, hogy pár éven belül az összes produkció  ezzel a technológiával fog készülni, egyre többen szeretnék filmjüket így forgatni. A Fűrész következő részét is elképzelhető, hogy így készítik, viszont Andrew Stanton a John Carter of Mars sci-fijét továbbra is 2D-ben szeretné megcsinálni, habár a stúdió a 3D-t erőltetné. Hong Kongban a filmesek pedig egy 3D-s pornót terveznek, a kínai nyelvű film címe 3D Sex And Zen lesz és 4 millió dollárba fog kerülni, áprilisban már látható is lenne, a producerek pedig igen realisztikus jeleneteket ígérnek, ezzel a technikával a néző pár centiről élvezheti a műsort (tehát nem kell közel hajolni, ha látni akarunk ezt meg azt:)).

Egy hong-kongi speciális effektekkel foglalkozó cég, amely korábban már dolgozott néhány blockbusteren  (pl. a Karácsonyi lidércnyomás 3D), segíti a a pornó elkészülését.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1903143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Repce Manó 2009.01.26. 15:19:26

én már láttam 3D-ben pornót, mondjuk az csak ilyen válogatás volt. Siófokon volt vagy van ilyen mozi, ahol természetfilmet és szexfilmeket nyomatnak, mi meg pont a szexfilmre ültünk be. Leköpött a kígyó!
süti beállítások módosítása