Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hilary Duff az új Bonnie

2009.01.27. 11:17 koimbra Szólj hozzá!

Hilary Duff és Kevin Zegers lehet a főszereplője The Story of Bonnie és Clyde produkciónak, amelynek alapja igaz történet, a film pedig a gazdasági válság alatt játszódik az 1930-as években. Bonnie és Clyde veszélyes bűnözők voltak, akiket végül a zsaruknak sikerült lelőni. A párosról több film is született, a legismertebb a Warren Beatty és Faye Dunaway-féle verzió, ami 1967-ban készült és az imdb-n a 214. legjobb film.

Az új Bonnie és Clyder rendezője Tony S. Holly lesz, elmondása szerint a munkája nem remake lesz és lesz jó pár olyan jelenet, amelyet az 1967-es filmben nem láthattunk.

A The Story of Bonnie and Clyde-ot Louisianaban, Mississippiben and Alabamában veszik majd fel, a forgatás kezdete még nem ismert.

És végül egy kép az 1967-es film szereplőiről


pix31807

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr70905767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása