Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még szuperebb a csapat

2009.01.28. 10:45 koimbra 1 komment

A Szupercsapat (A-Team) körül elég sok a bonyodalom, a forgatókönyvet már többször átírták, szereplőket sem sikerült még szerezni, habár biztosra mondták Woody Harrelson és Tyrese Gibson jelenlétét. Tavaly októberben azonban Singleton kiszállt a rendezői székből, egy ideig hűlt is a helye, most pedig John Carnahan (Füstölgő ászok) csüccsenhet a helyére. Ridley és Tony Scott pedig az executive producerek lesznek, akcióban tehát nem lesz hiány. Stephen J. Cannel nevéhez fűződik az eredeti Szupercsapat, ő is részt vesz producerként a produkcióban Jules Daly-vel.

Carnahan Brian Bloommal fogja írni a forgatókönyvet és júniusban kezdenék a forgatást, a bemutató pedig valamikor 2010 nyarán lenne esedéks. Az original sztori négy vietnámi veteránról szólt, akik mindig ott bukkannak fel, ahol szükségük van rájuk, a törvény pedig üldözi őket. Carnahan elmondása szerint az ő verziójában is négy veterán lesz, csak éppen a távol-keleti háborúkat megjárt katonák lesznek. Az is kiderült, hogy akkor lendült be ismét a szekér, mikor a Scott tesók bejöttek a képbe.

A sorozat 1983-1987 között futott 5 évadon át.
pix78358

Címkék: miújság szupercsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr54907879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2009.01.28. 11:25:37

Hát hajrá, a sorozatot nagyon szerettem :)
süti beállítások módosítása