Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nicolas Cage megfejti a jövőt

2009.01.30. 10:59 koimbra 2 komment

1958-ban egy csoport általános iskolás minden tagja elhelyezi saját rajzát egy időkapszulában, amit 50 évvel később kiásnak. Nicolas Cage felfedezi, hogy az egyik papíron csak számok vannak, amelyet megfejt és arra jön rá, hogy ezen számok különféle eseményeket mutatnak, akad köztük olyan is, ami már megtörtént és olyan is amely még csak később fog bekövetkezni.

A Knowing csak egy a sok közül, amelyben Nicolas Cage játszik 2009-ben, ebben az évben még ezen kívül 8 filmben fog feltűnni (ebből kettőben csak a hangját adja). Ez már nem is munkamánia.

Címkék: képben knowing

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr20911946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom Keller · http://tomkeller.blog.hu 2009.01.30. 12:21:36

Ennél a filmnél csak a végkövetkeztetésre vagyok kiváncsi, hogy mitől van ez az egész benne. Pl. a 23-as számnál(Jim Carrey-s) én egy teljesen más filmet vártam a trailer alapján.

lowfast 2009.01.30. 14:37:25

A 23-as szám az egy egotrip volt JimCarrytol, ahol a noir-os epizódokban meg akarta mutatni hogy ő el tud játszani kemény gyereket is (nem jött össze neki)
Nicolas Cage filmjeit meg már csak a frizurái különböztetik meg egymástól...
süti beállítások módosítása