Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rövid hírek...

2009.01.30. 02:14 koimbra Szólj hozzá!

...amelyek leginkább pletykaszagúak.

-Néhány éve még arról pletykáltak, hogy Sylvester Stallone lehetne a Predator 3 főszerplője, tavaly már arról volt szó akkor lehetne folytatás, ha Schwarzenegger visszatérne. Jelenleg úgy hírlik Robert Rodriguez vette szárnyai alá a Predatort, azt még nem tudni, hogy rendező vagy csak a producer lenne.

-A Szellemlovas előtt azt mondták a stúdiónak nem jött be a film, ezért csak DVD-n hozzák ki, amit később megcáfoltak és le is ment a mozikban, a produkciót eléggé lehúzták, nem csak a kritikák, de a nézők is. Tavaly Nic Cage beszélt egy lehetséges harmadik részről, amelyben a képregényhős Európában osztotta volna az igazságot, Eva Mendes később azt mondta, hogy biztos nem lesz folytatás. Ma pedig megint arról beszéltek, hogy lesz, méghozzá Cage-dzsel. Jövő héten megint mást fognak mondani, érzem. Rendező még nincs, forgatókönyv dettó.

-Paul W.S. Anderson befejezte a negyedik Resident Evil forgatókönyvét, jelenleg Milla Jovovichot próbálják befűzni a folytatásra. A filmet nem Anderson fogja rendezni, a sztori viszont Tokyoban játszódna.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr2911283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása