Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Steve McQueen duplán

2009.01.31. 17:28 koimbra 2 komment

Nem is oly rég jelentették be, hogy filmet készítenek a Steve McQueen: Portrait of an American Rebel könyvből, a produkció producerei Michael Cerenzie and Christine Peters lesznek, a történet pedig McQueen hollywoodi karrierjét mutatná be, ami a Valaki ott fenn szeret engem drámával kezdődött.

Kevin Kasha pedig a My Husban, My Friend könyv megfilmesítési jogait szerezte meg, ezt McQueen volt felesége, Neile McQueen Toffel írta és házasságuk 16 évét mutatja be, a boldogító igen a pár 1956-ban mondták ki és 1972-ben váltak el, egy évre rá McQueen elvette Ali MacGraw színésznőt.

Még egyik leendő filmnek sincs rendezője vagy főszereplője (akárcsak a Pillangó remake-nek, amelynek eredetijében McQueen szerepelt). Nem tudom melyik alkotás lesz az érdekesebb, valószínűleg nem hagyják ki a sztár autómániáját sem, mielőtt még Hollywood felé fordult volna versenyezgetett, később is jutott a filmekben néhány üldözéses jelenet számára.

A színészt jelölték Oscarra és többször Golden-Globe-ra, de egyszer sem nyert, ettől függetlenül korának legnagyobb sztárja volt, olyan filmekben szerepelt, mint a Bullit, A hét mesterlövész, A szökés vagy a Pokoli torony.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr99914606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2009.01.31. 18:41:20

Nálam régebben szeximbólum volt. :)))

schurrer 2009.01.31. 19:22:38

A Pillangóban(is) szerintem zseniális volt.
süti beállítások módosítása